Keittiöön valmistui hella, sekä jääkaappi. Selvästikin edellinen jääkaappi on mennyt rikki ja uusi on ostettu vasta jokin aika sitten,kun on niin puhdas ja ehjä vielä. :) Seinälle tein myös pari hyllyä ja koukustot ja lisäilin pientä sälää tuomaan kodikkuutta keittiöön. Hieman lisää astioita tilailin Doloreksesta. Kattiloita ja pannuja roikkuu nyt vähän joka puolella. :) Aion tehdä huoneeseen kattilatelineen,tai mikä lie on nimeltään, sellanen katosta riippuva häkkyrä kuitenkin. Hyllyille mahtuu sitten muutakin tavaraa. Tietäisikö kukaan mistä mahtaisi löytyä ranskalaisia printtejä, ruoka-aiheisia lähinnä? Eli erilaisia etikettejä jne.

Some more things to the kitchen. Stove,  fridge ( that must be a new one,cause is not that dirty and broken. :) ) shelfs and some little things. More dish I ordered from Dolores

Does anybody know where to get some French food-prints? I mean foodpackages and that kind of things. I don´t know the language,so I could´t find anything so great. I would appreciate if somebody could help me! :)