Ensimmäisiä putiikin tavaroita on nyt valmistunut. Nämä edustavat kyllä sitten sitten "tyyli romanttisinta" puolta myymälästä, jatkossa ehkä enempi tulee sitä maalaishenkistä ja ehkä sellaista rautaromantiikkaa. :) Tuolin olen tuunannut eurominis puuvalmiista tuolista. Hieman veistelinkin sitä,petsasin,maalasin,maalasin,maalasin,hioin,hion,hion,hioin ja tein vielä uudet päälliset ja pehmustin myös käsinojat. Tietysti ennen-kuva jäi ottamatta.

 Tuolin olen saanut ihanalta isältäni,joka työmatkallaan kävi hakemassa Minimaailmasta minulle tavaraa. Tämän tuolin lisäksi hän toi toisenkin tuolin,joka päätynee Pubiin, laseja, aterimia, sähköjohtoa jne. Ihana isi! Pus pus! :) Halvempihan nämä olisi ollut tilata,koska isäni oli hotellista ajanut taksilla kauppaan ja sieltä sitten juna-asemalle ja junalla kotia. :D Noh,mitäpä hyvä isä ei tyttärensä eteen tekisi... ;)

Joo,mutta tässä siis kuva tuunailuista, kuvassa myös ehostamani Tiimarin pikku-lipasto. 

Liapston päällä olevan peilin tein samalla kertaa kuin Taijulle hänen synttärilahjansa. Alunperin tämän piti mennä Taijulle,mutta nakkisormillani onnistuin tuhrimaan tuon peilin pikaliimalla,eikä se tietysti minnekään siitä lähtenyt ja peili taasen istui ja pysyi kehyksissään kiinni. Tuhru ei kuvassa näy,mutta on melko häiritsevä ihan luonnossa katsottaessa,siksi en viitsinyt tätä peiliä Taijulle antaa. Ja ehkä siihen toiseen peiliin tuli kivemmat koristelutkin,joten parempi lahjaksi. :) Lattialla oleva hajuvesipullotarjotin on saatu Odessalta swapissa.