Nyt on sisätilat valmiit rakenteellisesti, "kattohirret" paikallaan myös alakerrassa ja käsitelty vanhan näköiseksi,samoin yläkerran "hirretkin". Takka valmistui alakertaan myöskin. Ekaksi mietin hieman,tuliko siitä liian hieno tähän mökkiin,mutta kun olin saanut sen sutattua likaiseksi ja kuluneeksi,niin ehkä se on ihan passeli, voihan sitä vähän koukeroa olla. :) Mahdollisen yksinkertaisen siitä halusin kuitenkin. Eteen pitää vielä tehdä kipinäsuoja. Yläkertaan johtavat tikkaat/portaatkin valmistuivat balsasta ja Bilteman sytykkeistä.

 

Keittiötavaroita tein ja lisäilin myöskin,kuten tuon kattokoukuston (kiitos Jirps oikeasta nimikkeestä :) ), lautasille kuivaustelineen ,keittiöpyyhkeitä sekä keittokirjoja.

Julianna tarvitsee ruokailutilaansa uuden pöydän,koska varastin toisesta talosta pöydän mökkiin. Hieman tuunasin sopivammaksi lisäämällä alahyllyn ja maalamalla ja kuluttamalla pintaa "vanhemmaksi". Nyt pitää tehdä sitten uusi pöytä ykköstaloon. :)

Vielä lähempää tarkastelua :

Uusia ovat myös peräseinällä oleva kello ja sydänkoukku, ja mökkiin tulee nyt myös valo. :) (valaisimen kupu tehty korvakuumemittarin suojamuovista). Pitää joskus sitten illalla kuvata lisää,niin saa kattovalon palamaan.

Ja koko alakerran tämän hetkinen tilanne:

Now the cottage interior has all the constructional things; fireplace (is it too fancy into the cottage?) and ladders too. Just needs some details, I have done and add some, but needs more. :)