Kerhomme kokoontui tiistaina ja aiheenamme oli kengät. En kyllä saanut aikaiseksi oikeastaan yhtään mitään! Yhdet säälittävät aamutossujen/sandaalien kuvatukset. ;)

Aika kului höpinöidessä ja suuren suuria päätöksiä tehdessä jotenkin vain niin nopsaan. Ehkäpä kokeilen niiden saappaiden tekoa kotona taas. ;)

Swapin aiheena meillä oli kylpyhuone ja minä sain jälleen kivan vaihdon Marcellelta. Settiin kuului siis matto, kaksi pyyhettä,peili ja ihana koukusto.

 Kiitokset näistä!

Itse hieman innostuin aiheesta ja tein vaihtoon jos jonkinlaista kylpyhuonekrääsää... Omat tekeleeni menivät Kaisalle. Paketti sisältää nämä:  (pyykkikorin pyykkeineen, pesusienen, Le Bain (kylpyhuone) kyltin, kupin jossa oli vanupalleroita ja vanulappuja ja pienemmän kupposen,jossa oli vanupuikkoja).

Itse en muistanut kuvata pyykkikorin sisältöä, mutta korissa on pilkullinen hame,ruudullinen keittiöpyyhe ja sukkahuousut. Nämä näytillä Kaisan kuvaamana hänen blogissaan. Lisäsin pakettiin itseltäni ylimääräiseksi jääneen kukkapussukan, jossa voisi kylpyhuoneessa säilyttää esim. paplareita tai hiusharjoja ja kampoja jne.