Monessa englantilaisessa pubissa on suuri avotakka ja vaikka tämä kyseinen kuppila onkin Suomessa,halusin tännekin takan luomaan tunnelmaa. Katselin monia eri malleja erilaisista manttelitakoista vuolukivisiin,mutta päädyin kuitenkin rakentelamaan tällaiseen slammattuun versioon. :) Tyylillisestihän kaunis tummaksi petsattu manttelikin olisi mennyt,mutta monissa nukkiksissa on jo sellainen,niin tein vähän erilaisen takan. Ja olihan tämä yksinkertaisempikin tehdä. :)

Laitoin lattiaan myös kokolattiamaton. En ole täysin varma jääkö se sinne,mutta väliaikaisesti nyt ainakin. Ja ehkä teen tuohon takan eteen "laatoista" edustan. Mattoa ei ole vielä teipattu paikalleen eikä sähköjohtoja piiloteltu. Kuva on vino,en edes ymmärrä miten sain siitä noin vinon,mutta menkööön.

 

Takan sisätiilet on leikattu tapetista ja päälle sotkettu maalia sekä oikeaa nokea. Tulipesässä oikeita pieniä hiilen palasia ja tuhkana taas jäkälää.

Koska tilassa ei ole muita huonekaluja kuin baaritiski,lainasin kuvausta varten Juliannan kalusteita yläkerrasta. :) Pieni ostopöytä odottelee vielä tuunausta. Takkatulen loimutessa voi nautiskella vaikka kupin kahvia,leipäpallasen, sekä tietysti kun baarissa ollaan,niin lasillisen viskiä. ;)