Viime viikolla katselin jo kauppojen siemenvalimoimaa ja mietin,että mitähän sitä laittaisi kesäksi kasvamaan. Yrttejä taaseen ja perinteiset salaatit jne. Samalla tuumasin,että täytyyhän sitä nukkikseenkin omat istutukset tehdä. Loppuviikosta sitten tein pienen laatikon yrtin aluille ja hyllykön johon puutarhavehkeitä voi säilöä. Tarkoitus oli,että hylly menisi parvekkeelle,mutta pieni viba kävi mitoissa,eikä se sinne päätyyn mahdukaan. :) Onneksi pääsen kuitenkin jossain vaiheessa rakentelemaan myös pientä pihaa,kun talon alapuolelle rakennettiin se laajennusosa(pubi ja putiikki). Nyt vasta sain tuotokset kuvattua,kun viikonloppuna oli vieraita ja ei oikein koneella kerinnyt käydä. Hyllyn takana oleva jokin ehkä havukasvia etäisesti muistuttava pallero on joulun aikaan seissyt parvekkeella,mutta en kerinnyt sinne mitään muuta jouluista laittaa,joten jäi kuvaamatta. Pallo on oikeaa sammalta, ruukku maalattu "hiekkamaalilla".

Pienet taimet on ohutta ompelulankaa,jonka olen pöyritellyt liimaisilla sormilla hieman kiemuralle. Laatikon päällä oleva "muovikansi" on hampurilaiskarkin kotelosta. Ja multana tietysti kahvin poroja.

Tein jo parvekelaatikonkin,ja meinasin käydä jonkinlaisia kukkia siihen väkertelemään,mutta en sitten vielä kuitenkaan tehnyt. Tuntui niin hassulta,että laatikossa olisi kukkia keskellä talvea. :o) Jätetään se siis myöhäisemmäksi. Hieman tyhmältä tuo pelkkä laatikko tuossa kyllä yksistään näyttää! :)