Halusin tehdä tylleröisen huoneeseen korulippaan, soittorasiamallisen,jonka sisällä olisi pieni ballerina. Massailin sitten pikkuruisen hahmon,joka etäisesti muistuttaa balleriinaa. :) Työn saatuani valmiiksi,huomasin,että se on liian iso. :/ Korulippaasta tulisi liian iso,jos tämän sinne tunkisin sisään. :D En halunnut kuitenkaan tuhota aikaansaannostani (oli sen verran hankalaa pientä näpräystä) vaan poltin sen ja tein tämmöisen pienen soittorasian.

Baleerinalla on mittaa 9mm. :) Itse rasia on sahattu värikynästä ja jalusta kynän sisus. Täytyy toisen kerran koittaa tehdä vielä pienempää tanssijaa.

Mietin mitä muuta pientä tekisin ja tulin ajatelleeksi,ettei Juliannalla ole ollenkaan juustohöylää. Eihän elämästä selviä ilman juustohöylää! :) Niinpä tein massasta varren ja leikkasin tuikkumetallista terän. Samalla periaatteella tein myös sakset. Hieman on vänkyrät kädensijat. Nyt on kuitenkin Juliannalla omat Fiskarsit.

Näitä tehdessä huomasin ensimmäisen kerran,että jokin mini tuntuu isolta. :) Mutta ovat oikeassa kaavassa kuitenkin,juustohöylä jopa hieman liian lyhyt. :) Kerran näinkin päin. Yleensä tulee ennemminkin liian suurta.

Vielä yhteiskuvaa keinovalossa eilen illalla otettuna: