Viikonloppuna vietettiin poikani 8-vuotis synttäreitä sekä isäni 60-v syntymäpäiviä. Isälleni tein lahjaksi tällaisen pienen boxin Sinooperin valmiiseen katselulaatikkoon. Mittakaava on noin 1:16, eli hieman pienempi kuin omassa nukkiksessani. 

Tähän on nyt riipaistu kaikenlaisia juttuja isäni elämästä, aiemmista harrastuksista ja nykyisistäkin jne. Ja tietysti muitakin tärkeitä juttuja. Myös lapset osallistuivat boxin tekoon piirtämällä kivoja kuvia seinälle ja vanhin lapseni (tämä 8v) tekin massailuja myöskin. Mutta tässäpä kuvia:

Kuten näkyy, harrastuksiin kuuluu mm. golf ja keilaus, nuorempana isä-ukko on pyöritellyt mm. jalkapalloa ja hypännyt mäkeäkin joskus. Penkkiurheilu se vasta aikaa vievä harrastus onkin, ja sitä varten täytyy olla mahdollisimman iso TV ja monta erilaista vekotinta,että mahdollisimman monta urheilukanavaa näkyy ja että mahdollisimman montaa eri kanavaa pystyy tallentamaan ja ohjelmaa nauhoittamaan. ;D Monet laitteet vaativat myöskin monta kaukosäädintä...

 Isäni on kova kaikenlasten herkkujen perään ja kakkuja sekä karkkeja syödään viikottain. :) Yksi isäni omituisuuksista on makean ja suolaisen yhdistäminen, hän pitää mm. korvapuustista,jonka päällä on meetvurstia. NAM! :D Usein hän itse myös leipoo nuo pullat ja tykkää laittaa myös ruokaa leipomisen lisäksi, siksi tuo essu naulakossa roikkuukin.

Poikani väsäili massasta nuo golfpallot ja kysyi sitten mitä muuta tekisi. Sanoin,että tee jokin koriste,mikä voidaan laittaa hyllylle. No, naulakon päällä sitten keikkuu joulutonttu. :) Koriste mikä koriste, ja JOULUKORISTEHAN se vasta koriste onkin. ;)

 

Kaikki muu on itsetehtyä,paitsi tuo sivupöytä, jonka ostin Tiimarista puuvalmiina ja petsasin ja lakkasin,sekä pieni lusikka tuossa kakkulautasella (napin päällä siis) sekä pieni snapsilasi. Seinähyllyillä olevat kaikenmaailman helmistä ja korunosista liimaillut jutut esittävät isäni palkintoja eri lajeista, joita hänen kodissaan on kaapissa monia. Hyllyllä myöskin kuvia ipanoistani,sekä isäni vanhemmat jne.

Monia juttuja jäi uupumaan,koska en yksinkertaisesti ehtinyt niitä tehdä, mutta vielähän tuonne voi lasin taakse kaikkea lisäillä myöhemmin. :o)

Eli onnea iskä!!

Happy birthday to my dad! This is the box I made for him, some things about his life and hobbies. All things except the little sidetable,the spoon and the wineglass is made by me, and my 8-year old son made those golfballs and the little christmas gnome. Drawings at the wall are made by my three kids. :) This box is in scale 1:16.