Vihdoin ja viimein sain laitettua hiukset tekemilleni nukeille. Hirveän hyvin ei tämäkään kerta onnistunut (olen siis jo aiemmin koittanut karvoja päähän liimailla-huonolla menestyksellä), mutta saa nyt kelvata. Ainakin toistaiseksi, samoin myös Lydian vaatteet, äkkiä tempaistu vaan päälle,että ilkiää töihin mennä. ;)

Lydia neiti on järjestellyt uusia lasten leluja paikoilleen ja pitää nyt pientä teetaukoa työnlomassa,ennenkuin liike aukaistaan. Naapurikahvilan Julianna on tuonut vapun kunniaksi herkullisen munkin teen seuraksi.

Fimosta tehty munkki ja teekuppi (ja nuket myös). Kuppiin maalattu kuviot akryylein. Oli tihrustamista,kun kupin halkaisija on piirun alle sentin.

Pupujussikka ja nalle neulahuovutettu.

Julianna ei ole saanut vaatteita vielä päälleen ja hieman on keskeneräinen muutenkin, ainakin kasvojen maalauksia täytyy parannella,ja käsiin ja jalkoihin lisätä "lihaa", mutta näytän nyt tämän torsonkin. Niin, ja ennenkuin ääneen sanotte, niin kyllä: Juliannan pää on liian iso! :) Saa nyt kuitenkin mennä,oli sen verran työlästä tuo pään teko....

Julianna onkin temperamenttinen punapää. Ihanat hiukset löytyi Sinooperista.

Here is two dols I have made. I made them some while ago,but I didn´t get the hair done. Now they have hair. The other one still needs work to do,but I will show it anyway. The blond one is Lydia,and she is having a teabreak. Julianna from the Café, brought a sugardonat for Lydia, yam! Teacup, donat and the dolls are made from Fimo-mass. Bunny and the little bear in the box are needlefelted.