Elikkäs uusi projektini on pieni mökki,joka sijaitsee etelä Ranskassa. Mökissä majailee boheemi taiteilijasielu, kirjailija, joka pitää myös maalaamisesta ja nauttii hyvästä ruuasta. :) Mökissä on vain yksi huone kummassakin kerroksessa,alhaalla "tupakeittiö" takkoineen ja ylhäällä asukin makuu / työtila. Vielä kaikki on ihan vaiheessa,mutta rakennellaan kovasti aina kun keritään. :) Viime viikko oli lapsilla lomaa,eikä oltu yli viikkoon kotosalla,joten projekti ei edennyt ollenkaan. Heti sunnuntaina kun päästiin kotia,aloin hirveällä tohinalla vääntää alakerran keittiötä. Vielähän kaikkea puuttuu,kuten hella ja jääkaappi ja kaikkea madollista pikkusälää,mutta laitanpa kuvia silti tästä vaiheesta. :) Haluan siis kulahtaneen,virttyneen, hieman ajassa seisahtaneenkin tunnelman tähän mökkiin ,vaikka eletäänkin ihan tätä päivää. Myöhemmin aion tehdä talolle myös pienen pihan kukkineen ja mahdollisesti myös kukkoineen. :)

Ekaksi kurkkaus ikkunasta sisään...

Tältä näyttää alakerrassa nyt. Keskelle takaseinää on tulossa kivitakka. Lattialla makaa myös tuleva ulko-ovi. Ulkopuolta en ole vielä tehnyt,joten niistä en vielä sen enempää kuvia laita. Mökki on siis kokonaan itse tehty. Ainoita ostojuttuja ovat nuo kupariastiat,sekä nuo lasitetut keramiikka-astiat keittiössä.

Sitten kuvia lähempää tuosta keittiöosiosta:

Saviastiat tehty kotisavesta (kuivuu itsestään,ei polteta), lattia myös samasta tavarasta. "rapattu betonipöytä" pahvista ja päällä tasote +maalit, pesuallas myöskin pahvia,joka on maalattu. Myöskin laatoitukset ovat pasvispahvia,jossa päällä maalia ja lakkaa. Keittiöhana on tehty monen monesta pienestä osasta,joista en kaikista edes tiedä mistä ne on peräisin, liimailtu kasaan ja lopuksi maalattu. Kasvikset ja vihannekset fimosta, patongit ja kupissa olevat tomaatit saatu Kaisalta.

Vielä kuva hanasta. Oli aika työläs tehdä,vaikka ei lopputulos ehkä siltä näytä. :)

So my new project is an old cottage somewhere in southern France. In the country cottage lives a bohemian artistic soul, a writer, who likes to paint and loves good food. :) There is just two room in the cottage, this sitting-and kitchen room and the bed and work-room at the upstairs. I think that the time has stopped in this persons life or in a house anyway, even if she is living the present time. I want this cottage to have a cosy and easygoing feeling. :) I´m going to make a little yard too. After I have finished the house. :)

It´s still missing a lot of things from the kitchen,but I will still show some pictures.

I have made everything by myself, except the copper dishes and those two ceramic pots that has a glaze on them,  the French breads and tomatoes I have got from Kaisa.