Eilen kerhoiltana vein synttäripaketit Taijulle,joka viettää syntymäpäiviään tänään, sekä Kaisalle,jolla on syntymäpäivät myöhemmin tässä kuussa. Vielä en tietysti Kaisan lahjaa paljasta,koska paketti avataan vasta reilun viikon päästä. :)

Taijulle tein pari peiliä;kultaisen peilin seinälle ja tummaksi petsatun käsipeilin. Tuumailin,että hattukaupassa tarvitaan monta peiliä. Käsipeilin esikuva meiltä löytyy kotoa ihan 1:1 koossa. Siitä se idea sitten lähti. :)

Seinäpeilin kehykset on valmista nukkislistaa ja koristehörvellykset valkoista itsekovettuvaa massaa. Koko höskä maalattu kultamaalilla. Käsipeili on koivua ja petsattu tummaksi. "Jokunen" haava tuli sormiin kun veitsillä tuota "koristeveistelin". :D

 

Lisäksi laitoin Taijulle kaksi itsekovettuvasta savesta tekemääni kippoa, ne voi maalata tai antaa olla punasavisina. Mukana on myös kankaita,tekonahkaa ja niittejä, sekä onnittelukukkapuska ja kortti,joka mahdollisesti jatkojalostuu Taijun taitavissa käsissä hattupuodin tauluksi tai joksikin muuksi.