Joo, viisas otsikko taas... :) Mutta on tässä keittiössä semmoiset!! Tai ainakin koitin maalata tuosta levystä sen näköistä. Oikeassa elämässä haluaisin uuden keittiön ja keittiööni tuollaiset tasot.

Tähän taloon piti alunperin tulla aivan toisenlainen keittiö! Hieman nuhjuinen ja enemmän maalaishenkinen, mutta sitten siitä tulikin tämmöinen. Lamppukauppias on siis tehnyt keittiöremontin. :) Kun muuten asunto on aika kulahtanut. Ei tämäkään keittiö aivan uusi ole ja hieman kulumaa paikkapaikoin jo löytyy, elämisen jäljet näkyvät. :)

Vielä pitää kaikkea pientä lisäillä, mutta nyt näyttää tältä. Ikkuna ja ovikin täytyy vielä tehdä. En osaa päättää miten perin saarekkeen laittaisin huoneeseen. Kuvissa näkyy molemmin päin. :) En myöskään osaa päättää, maalaisinko seinän alaosan valkoiseksi, tai ainakin vaaleammaksi, hmm... Mietintää...  Mutta, tässä kuvia:

Markkinoille en jaksanut käydä tekemään noita tuoleja, mutta tein itselleni nyt  tänne muutaman tuolin. Kahta eri mallia, kun en osannut näistäkään päättää, kumman mallin haluaisin... :D Tein siis molempaa mallia. :D Tuntuu nyt olevan valinnan vaikeus vähän joka asiassa...