Nyt on alakerran laajennus lähes valmis. Siis rakennusteknisesti, ja sisäpuolelta,ulkopuolelle ei ole tehty mitään,mutta ei kyllä paljoa tehdäkään,koska tämä osahan on lähes kokonaan maan alla. :)

Kuppilan puolelta puuttuu vielä lattia. Tänään piti sitä tehdä,mutta kun en vieläkään osannut päättää materiaalia rakentelin pubiin baaritiskin.

Lamput ei ole vielä paikalleen asennettu ja johdotkin roikkuvat joka paikassa. Siirtelen ne paikoilleen kunhan alan tehdä lattiaa. Jalkalistatkin tietysti puuttuu vielä. Toisella seinustalla panelointi jää kesken seinän,koska päädyn toiseen reunaan on tulossa takka. :)

Myöskin putiikin osa on valmis. Halusin tilasta vaalean ja hieman rustiikkisen oloisen. Siksi ainoastaan tuo yksi seinä on suht siististi tapetissa,kaksi muuta taas "sotkettu" pahan päiväisesti. :) Lattian "laatat" on leikattu vinyylitapetista. Lattiasta en taas tehnyt vaaleaa,kun ajattelin,että tulevat vaaleat esineet ja huonekalut tarvitsevat jostakin edes vähän kontrastia.

Kattoon tein "kipsikoristeita" metallifiligraanista ja koristenauhoista sekä coctailtikusta. Hieman pitäisi kai kattoakin kulauttaa,kun seinät ovat niin patinoituneet. :) Kattolistat täytyy valmistaa ja jalkalistat myös laittaa jostakin sälästä.