Tietenkin olisi pitänyt jo alunperin tehdä talosta suurempi,koska nälkä kasvaa syödessä...:) Vinttikerroksen piti olla vain "säilytysullakko" eikä sinne pitänyt rakentaa huoneita,päätin kuitenkin jo aikaa sitten,että haluan useapia eri tiloja taloon,joten ullakko piti ottaa käyttöön ja siirtää esim. kylppäri sinne ja siten saisin myös lastenhuoneen. Jee! Ongelmana vain se,että huonekorkeus ei riittänyt,joten tänään valmistui korokelisät ulkoseiniin. Kaari-ikkunoita en ole vielä siirtänyt,joten en laita kuvaa vielä tästä vaiheesta -myöhemmin.

Sain muuten rakkaalta aviomieheltäni ihanan syntymäpäivälahjan:sähköistystä talooni. Onpa ihana mies! :D

Eilen ja tänään kuitenkin olen väsäillyt lattioita kolmanteen kerrokseen, jonne tulee siis kylpyhuone, lastenhuone ja pieni "vaate/työhuonetila". Lattioiden väliin jätin paikat väliseinille,pysyy tukevammin sitten pystyssä. :)

Lautalattian maalaan valkoiseksi,vaikka se onkin aika hauskan näköinen noin kaksivärisenä. Ei kuitenkaan sovi sellaisenaan suunnitelmiini. Kaksivärinen se on siksi,koska nuo nyt olivat ainoat materiaalit,jotka ainevahvuudeltaan olivat lähes samat,ja josta riitti tarpeeksi materiaalia koko pintaan.

 

Kylppäri jo laatoitettu,saumausta vaille valmis, ensimmäisessä kuvassa,"lautalattian" teko alkamassa. Toisessa kuvassa lankut liimauksessa ja laatat saumattu,mutta ei vielä putsattu.

Lankut liimattu,mutta en vielä ole maalannut lattioita.

Valmis laattalattia. Tuo vihertävän turkoosi ei ole suosikkini,ja mieluummin olisin korvannut värin jollakin toisella,mutta muita varastostani ei löytynyt. Ja periaatteella; mikään ei saa maksaa, rahaa tietysti ei voi tuhlata uusiin varta vasten ostettuihin laattoihin. :) Eli näillä mennään.