Hyvää tätä vuotta kaikille!

Osallistuin Nannan sivuilla Anna hyvän kiertää haasteeseen ja Nannan lahja olikin tullut laatikkoomme,kun olimme sukuloimassa. On vain ollut NIIN kiire tämän oikean joulun ja kaiken muun kanssa,etten ole paljoa ehtinyt minipuuhiin perehtyä ja en ole edes lahjaa ehtinyt aiemmin kuvata. Muutamilla toisten sivuilla olen kiireestä ja reissuilusta huolimatta ehtinyt käydä ja ihaillut toisten jouluisia nukkekkoteja. Omaani en hirveästi ehtinyt laittaa. Mäkivuotin kartanosta onneksi lähetettiin kaikkea kivaa,mitä ensi vuonna voin hyödyntää esim. joulupöydässä.

Paketissa oli pipareita, lanttu-sekä porkkanalaatikkoa, jouluista juomaa pullossa sekä punaiset kynttilät kauniisti narulla sidottuna nippuun. Mukana tuli myös kaunis joulukortti. Suuret kiitokset Nannalle näistä lahjoista!! Kiva oli löytää yllätys postilaatikosta reissun jälkeen kun tultiin kotia!

PS. Muistutan tässä,että omaan Anna hyvän kiertää-haasteeseeni voi vielä vastata,ja saada sitten jotakin pientä kivaa itselleen seuraavan vuoden sisällä. Osallistua voi esim. kommentoimalla tähän postaukseen ja jättämällä yhteystietonsa.