Nyt tämän kaiken joulutaukoilun jälkeen innostuin taas hieman mineilemään ja koitin saada kylpyhuonetta valmiimmaksi. Tein huoneeseen pienen väliseinän pätkän joka hieman jakaa huonetta. Taaksehan ei tietysti nää,mutta nyt voi sitten käyttää omaa mielikuvitustaan; onko takana mahdollisesti suihku, vaiko pesukone ja kaappeja. :) Tein tänään myöskin tuon takana olevan avohyllykön/lokerikon pyyhkeille ja muille kylppäritarvikkeille.

Samalla tein lavuaarin viereen pienen tason ja yläpuolelle pienen hyllyn sekä peilin. Naulakko on saatu Marcellelta, jouduin tosin hieman lyhentämään sitä,että mahtui tuohon pieneen tilaan.

Kaikki pienet tilpehöörit olen tehnyt jo aiemmin odottamaan kylpyhuoneremontin valmistumista. Vielä puuttuu kaikenlaista,mutta pääpiirteittäin kylppäri alkaa olla valmis. Pyyhe ammeen reunalla on myöskin saatu Marcellelta.

Aiemmin tekemäni pikku lokerikko on nyt ainakin toistaiseksi täällä kylpyhuoneessa,ennen kuin sen lopullinen paikka selviää. Voi olla että se jääkin tänne. Onneksi tämä nukkekodin sisustaminen on niin paljon helpompaa kuin 1:1. ;)