Nyt on puodilla nimi: Living in dreams! Ehdotuksia tuli ihan kivasti ja montaa mietinkin sopivaksi,mutta sitten Eijan ehdotukset saivat omat aivonystyrät liikenteeseen ja päädyin nimeen Living in dreams, eivätkö kaikki haluaisi asua unelmissa? :) Eli Eijalle kuitenkin pienen yllätyksen lähetän,koska hänen avustuksellaan nimi löytyi.

Tässä Lydia laittelee uusia käsipyyhkeitä hyllyyn ja täydentää laatikoita.

Jotain muutakin uutta myymälässä on; kehyksiä, kankaita, koriste-esineitä,pehmoleluja,viltti jne.

Huomasiko joku jotain muutakin..... Valaisimia! JEE! :)

Tein myöskin seinäkynttelikön rautalangasta ja napista. Kynttilät ovat pätkät vanupuikon vartta ja sydämenä ompelulanka. Kristalleina oikeita kristalleja ja lasihelmiä,kuten tuossa seinälampussakin.

Toisessa seinälampussa on käytetty deodoranttipullon kuulasta leikattua 1/4 osaa ja reunassa ääriviivtarra. Koristeosat on leikelty kahdesta erikokoisesta koristepuukuviosta. Isomman sain Taijulta vaihossa.

Jalkalampun kupu tapettia ja jalka ohut mehupilli,johon olen liimaillut erikokoisia helmiä ja hieman pyöritellyt teippiä ja tämän jälkeen maalannut mustaksi. Jalan alaosa jokin ohut lieriö jonka päälle laitoin ääriviivatarroja. Tuli ihan kiva valaisin mielestäni.

Muutaman muunkin lampun tein,mutta niissä ei ole sähköistystä ja eivät siis valaise. :)

I´ve made some lights for my boutique (among other things made from buttons,deodorant bottle´s part,ornament stickers,wood-ornaments, glassbeads, crystals, thin straw and wire.). And now the shop has a name: Living in Dreams. There is also some new decoration items and new textiles in boutique.