Ehkä ompelu alkaa jo kyllästyttää,kun löysin itseni jälleen mineilemästä.... Tein pienen lokerikon 2mm balsasta ja 1mm koivuviilusta. Laatikoston tausta on ohutta pahvia ja laatikoiden nupit pienet helmet.

Lokerikkoa on maalattu ensiksi ruskealla, päälle pari kerrosta valkoista ja hionta viimeiseski. Valkoinen maali oli hieman liian paksua ja siveltimen jäljet näkyvät melko selvästi,mutta ei se haittaa,kun pinta muutenkin on niin epätasainen. :) Mittatikku unohtui jälleen kuvasta,mutta yhden laatikon koko on n. 9x9mm. Eli melkoisen pieni lokerikko on, koko leveys on 3,6cm korkeutta vähän enempi,koska siinä on tuo ylähylly. Tämä lokerikko soveltuisi ehkä parhaiten keittiöön,mutta koska sille ei ole siellä oikein paikkaa,tulee tämä luultavasti "ompelu/pukeutumishuoneeseen".

Niin, ja kaikki laatikothan ovat avattavia ja niissä voi säilyttää pikku aarteita oikeasti. ;)

Tein ruokailutilaan myös verhotangot ja verhot. Verhotankoja maalatessani vanhin poikani tuli kysymään miksi hion maalia pois,kun juuri maalasin ne. Vastasin,että haluan alla olevan kultamaalin tulevan esille ja siten niistä tulee hieman kuluneen näköiset. Tähän poikani tuumasi: "Ai jaa, teet siis taas vanhanaikaista -vanhanaikaiset verhotangot." :D Ehkä tämä kuitenkin parempi kuin ensimmäisellä kerralla kun hän katseli hiomistani ja maalamistani: " Miksi maalaat noin tosi huonosti ja epäsiististi?" :D 

Verhotangon nupit on väännelty ohuesta kuparilangasta ja hutaistu sitten valkoista maalia sinne tänne. Verhotankona puinen varrastikku (maalattu kullalla ja valkoisella ja taas hiottu) ja verhorenkaina jotkut korurakentelu osat.

  Ruokailutilassa on siis valkoiset paneliverhot: