Kävin minäkin Lahdessa viikonloppuna ja täytyy sanoa että kivaa oli! Menimme kerholaisten kanssa yhteiskyydein ja matkaseura oli mitä mainiointa-kiitos! Eniten ehkä odotinkin toisten harrastajien näkemistä ja tapaamista, ja oli se shoppailukin kivaa siinä sivussa. ;) Oli todella kiva nähdä joitakin kasvoja blogien takaa ja mukavaa oli rupatella mm. Ainon ja Maijan, Tillikan, Loten ja Leilukan kanssa! Useammankin harrastajan olisin halunnut tavata ja saada henkilöityä,mutta suuri osa jäi vielä tuntemattomaksi. Ensi kerralla sitten. :)

Tulihan sitä joitain hankintojakin tehtyä ja jos rahaa olisi enemmänkin käytettäväksi, olisin ostanut vaikka mitä muutakin. ;). Itse kun tykkään tehdä kaikkea mahdollista itse (vaikken osaisikaan/osaakaan:) ), kaipailin hieman enemmän materiaaleja. Jotain valmistakin kuitenkin ostin. Wooperilta ihania astioita, ensimmäisiäni-jee!, Mirjalta muutaman massaruuan, kahdelta eri myyjältä (joiden nimiä en muista) kauniita virkkaustöitä, tuota lajia kun en laisinkaan hallitse, ja muovisen viherkasvin myyjältä,jonka nimeä en tullut katsoneeksi, sekä Krizzeltä pöydän juomineen Pubiin.

 

Materiaaleina ostin mm. lisää bunkanauhaa, viherkasveihin pienen pussillisen kaikkea vihreää ja muovista :), ja Katilta pienen pieniä kukkia. Lisäksi hain markkinoilta Krizzen pöydästä Doloresista aiemmin tekemäni tilauksen,jossa oli mm. nestemäistä Fimoa, Tacky waxia, sorvauksia, huonekalujalkoja, olkihattunauhaa, metalliosia,helmiä ja joitakin pieniä astioita.

Samalla matkalla sain Kaisalta myös ihanan paketin,jonka olin voittanut hänen blogiarvonnassaan. Kiitos Kaisalla leipomon täydennyksestä! Eli antoisa reissu kaiken kaikkiaan. :D