Koska elämme tätä aikaa,halusin nukkekotiini nykyaikaisen kulmasohvan/divaanisohvan. Hieman tästä tuli huvittavan näköinen;oikea verhoilukangas oli melkoisen paksua taiteltavaksi, mutta kunhan saan alaosan  siistittyä ja jalat lisättyä, niin eiköhän tuo nyt ainakin alkuun käy.

Sohva on tehty paksusta vanerista, selkänoja pahvista.

Niin, tuossa näkyy jo yläkerran olohuonetta. Seinät tapetoitu oikealla tapetilla ja päätyseinässä "koristetasoitepinta", mikä ei kuvassa kylläkään näy. Arkku Tiimarista, sen olen alustavasti maalannut vasta valkoisella pohjamaalilla. Maljakossa oikeita kukkia,kuivattuja sellaisia.

Arkkupöytä

Tehty ohuesta vanerista ja viilusta.Pinta värjätty vesiväreillä, lakattu ja vielä vahattu.

Punontatyöt aloitin tietenkin helpoimmasta, eli korituolista. Selkeät ohjeet löysin netistä, hieman muuntelin mallia. Lisään linkin heti kunhan osaan.... :) Marian sivuilta kuitenkin. Tuolin jälkeen punoin korin ihan omalla ohjeella. :) Innostuin punomisesta niin paljon, että tilasin myös itselleni opaskirjan: Making 1/12 scale wicker Furniture fot the dolls´house, kirja joka jokaiselta harrastajalta varmaankin löytyy omasta kaapista. :) Monia koreja ja vateja olen punonut, mutta yhtään suurempaa huoneklaua en ole saanut aikaiseksi kirjan oston jälkeen. :D Ja tuokin tuoli ja leipäkori meni lahjaksi jo alkukesästä...

Tuolin jalkoja hieman parantelin ennenkuin luovutin tavarat uudelle omistajalle, kuvaa en tietenkään enää ottanut.