Sen verran valmista kylppärissä jo on, että pesulle ja pöntölle pääsee. :) Yksityiskohtia vielä puuttuu, mutta pääpiirteittäin tämän näköistä tulee olemaan.

Suihku on tehty rautalangasta ja kaikenmaailman pienistä nippelinappeleista liimailemalla. Kaakelit laminoitua paperia, jotka leikattu paloiksi ja liimattu kartongille vierekkäin ja saumattu. "Kiviboordi" maalattua ja pieniksi pilkottua kananmunakennoa.

 Pesualtaan olen tehnyt das-massasta ja maalannut ja lakannut. Hana joskus pihalta löytynyt muovinen valmishana, sopi tähän pienen muokkauksen jälkeen erinomaisesti. :) Peilikaapissa oikea peili ja kaappi itse pahvia ja viilua. Allaspöytä balsaa, viilua ja pahvia, jalat leikattu muovisista suklaafonduetikuista ja koko höskä maalattu valkoiseksi. Viemäriputki rautalankaa ja nepparinosia. Pönttö pahvia. :)

Now you can go and do your things and take a shower. :) A lot of little things is missing, but here is what I have done so far. Quite a small bathroom, but it has everything you need. :)