Taijun kanssa teimme yhteistilauksen esim. bunkanauhoista ja halusin kokeilla tuota bunkailua. Ja olipa KIVAA!!! Tilatessamme nauhoja,ei varastossa ollut silloin luonnonvalkoista (kerman valk) jota olisin halunnut,joten tilasin puhdasta valkoista ja ajattelin etsiä muualta sitä luonnonvalkoista. En malttanut kuitenkaan odotella ja aloitin jo yhden maton tekemistä. Jo aloittaessani tiesin,että valkoinen tulee loppumaan kesken,koska se ei ollut tarkoitettu edes tähän mattoon. Aloitinpa silti ja nyt täytyy tehdä uusi tilaus nauhoista ennen kuin matto valmistuu. Ei millään jaksaisi odottaa!!! Tykästyin tähän puuhaan isosti! :)

Piirsin melko helpon mallin alkuun,koska en tiennyt kuinka hankalaa tämä bunkailu olisi. Ei se vaikeaa ollutkaan ja nyt hieman harmittaa,että matto on näin yksinkertainen,mutta ei se haittaa,koska aion tehdä vielä monta,monta, monta mattoa lisää joskus. ;)

Värit eivät ole parhaat mahdolliset,koska laitoin tähän kahteen eri mattoon tarkoitettuja värejä ja tuo valkoinen on kyllä niin kova,mutta, ensi kerralla paremmat värit. ;) Tämä matto on menossa ruokailuhuoneeseen. Kuva keskeneräisestä matosta:

PS. HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!