Koti näyttää asumattomalta ilman kasveja! :) Päätin siis suhrata muuaman viherkasvin tuomaan kodikkuutta talooni. Ensimmäisinä yritelminä aloitin helpoilla lajikkeilla. :)

Lehdet on leikelty paperista,jonka olin maalannut akryylein ja lakannut. Ruskea ruukku on sellainen nyörinpää stoppari, mikä lie nimeltään. Maljakko tilattu Nukkekoti ja Lelusta. Tilailin vähän muutakin pientä krääsää niin omaani,kuin poikanikin projektiin. Toimitus oli muuten älyttömän nopea. Harmikseni yhdestä lasi ja kannusetistä oli yhdestä lasista katkennut jalka. Sain kuitenkin liimattua paikalleen,joten nou hätä. Lasit menikin sitten Pubiin.

Pubiin olen tuunaillut valmiita pulloja ja jokusen olen vuollut puustakin ja etiketit tulostellut netistä. Nyt tein baaritiskiin tuohon yläjuttuun myös nuo lasipidikkeet,missä laseja voi roikottaa.

En ole miesmuistiin valoja poltellut talossani,enkä niitä testaillut, ainakaan tässä Pubissa. No nyt sitten meinasin,että laitanpa valot päälle, ja "pikkuisen" alkoi sapettaa, kun takkaan ei valo syttynytkään. En tiedä milloin olen onnistunut johtoja katkomaan tai liitoksia irrottelemaan, on se sitten silloin kun olen hyllyjä ja kaappia liimaillut paikalleen, tai lattiaa tehdessä,mutta asia on kuitenkin niin, että johto kulkee liimattujen juttujen alla, ja sitä on pirunmoisen vaikea poistaa ja katsoa missä vika on. Että sillain. Voi olla,että takkaan ei enää tuli syty. En ainakaan nyt ala johtoja irrottelemaan....ja hyllyjä ja kaapistoa ja lattiiaa ja ja ja ja. :/

Mutta tässä siis kuva tiskistä tällä hetkellä:

Ja ei,tuo lasitelinehässäkkä ei ole noin vinosti liimattu,vaan lasit ovat melkoisen eri korkuisia.

Ja sori taas huonot kuvat,mutta se valo, se valo... ja huono kamera ja huono kuvaaja. ;)

I made some plants to my house and a glass rack to my bar.