Jokunen aika sitten kokeilin kynttilän valmistusta. Oli ihan hauskaa puuhaa sekin, melkoisen vaikeaa oli saada minikynttilöistöä suoria.. Innostuksissani tein myös muutaman kerroskynttilän (erivärisiä kynttiläömassoja päällekkäin) ihan 1:1 koossa (sai hyödynnettyä kertyneitä pilttipurkkeja).

Rautalangasta kokeilin väännellä myös seinälle ripustettavaa kynttilätelinettä. Hieman kynttilä kärsi kun runnoin sitä pidikkeeseen. Taustalla näkyy olohuoneen seinän tasoitepintaa (maalilla kylläkin tehty,ei tasoitteella). vielä ei ole kynttilä seinältä paikkaa löytänyt, kun ei ole paljoa huonekalujakaan eikä järjestys aivan täysin selvä.

Syyskuun kerhossa aiheenamme oli alusvaatteet ja muut hepenet, omia juttujani en tapaamisen aikana juurikaan kerennyt tehdä (aloitin korsetin ja rintsikat), mutta tein ne kotona loppuun. Innostuksissani tein vielä valkoisen korsetin sekä muitakin alusvaatteita lisää.

Meillä on ensi kerralla kerhossamme aiheena kengät ja halusinkin jo kotona etukäteen kokeilla tossukoiden valmistusta. Kerhossa voi sitten kokeilla jotakin vaikeampaa. ;)

Tänään innostuin kuitenkin jo kotona tekemään toisen parin kenkiä -lisäsin hieman haastetta itselleni ja tälläinen on lopputulos:

Samaan syssyyn tein myös pienen kenkiin sopivan laukun. "mittatikku" tietenkin unohtui kuvasta, mutta kenkien koko on suurinpiirtein sama kuin tossukoissa. Pienensin mittoja omista kengistäni (tosin lenkkareista), koko 38.