Tuntuu,että edellisestä postauksesta on ikuisuus. Hirveästi en ole edes mineillytkään,joten päivitettävää ei kauheasti ole ollut. Kaikenlaiset muut asiat ovat vieneet aikani ja ajatukseni, edes ihania kalenteriluukkujani en ole tänne päivittänyt.... anteeksi. En ole oikein ehtinyt toisten blogeissakaan vierailemaan,tai pikaisesti olen välillä piipahtanut,mutta en ole kommentoinut. :) Lupaan parantaa tapani. :) No nyt sitten päätin näytellä saamiani upeita kaleneriswappejani ihan käytännössä,siis paikallaan nukkiksessani. Kaikkia ei kuitenkaan ole tulossa kerralla,vaan laittelen myöhemmin lisää kuvia.

Lastenhuone on ollut keskeneräinen KAUAN. Kalenterista saamani kivat lastenhuone ja muutkin tavarat innoittivat minua tekemään huonetta valmiimmaksi. Tein loppuun jo jokin aika sitten aloittamani vaatekaapin ja samalla tekaisin vuoteen pääle pienen verhokatoksen. Kurkkaus ikkunoista sisään, muuten ei kaikkea näekään. :)

Seinällä ikkunapokan takaa pilkottaa Marcellelta saamani kaunis ruusutaulu, Annen tekmällä korituolilla taas istuu Kaisalta saatu nukke.

Kaapinovessa roikkuu Annelta saatu ihana lapsen mekko ja kehdosta pilkottaa Lissulta saatu toinen enkelityyny.

Kaapin päällä Lissulta saatu suuri säilytysrasia, Kaisalta saatu enkelipatsas, sekä Marcellelta saatu pieni kori (tämä ei ollut kalenterista,vaan aikaisemmin saatu lahjus :) ).

Taustaseinällä kaapin vieressä on Kaisalta saatu pieni hylly ja kannu, hyllyn päällä on myös Tuutivillalta saatu toinen kahdesta kynttilänjalasta (toinen on olkkarissa). Lattialla Lissulta saatu raitamatto (toinen niistä on yläkerran makuuhuoneessa). Lattialla Kaisalta saatu lelukärry,johon laitoin kyytiin lasten suklaamunista saatuja leluja. :)

Lattialla olevan tason (joka ei jää pysyvästi huoneeseen) hyllyllä on Marcellelta saatu punanauhainen kori, jonka sisällä taas on Kaisalta saatuja lautapelejä. Nämä eivät kuvissa tietysti nyt näy,mutta kovassa käytössä jo ovat. :)

Suuren suuri kiitos kaikille joulukalenteriswappiin osallistuneille, ihania yllätyksiä sain! Lisää kuvia päivittelen sitten taas myöhemmin.

Vielä yksi kuva kaapista,ennen huoneeseen sijoittamista, näkyy ehkä yksityiskohdat paremmin. Kaappi tehty balsasta, tausta"levy" ohutta pahvia ja hyllylevyt paksua pasvispahvia. Avain väännelty rautalangasta.

I got some nice things from my advent calendar that inspired my to work with the little girls bedroom. I finished the wardrobe I started a while ago and I made that curtain thing (don´t know what that is in english :) ) above the bed. Many little things I have got from my friends and from the calendar.