Osallistuin Leilukan blogissa arvontaan ja ihmeenkseni voitinkin jotain,yleensä arpaonni ei minua suosi! Ikionnellinen olin voitosta kuultuani ja vielä onneliisempi kun paketti saapui tiistaina kotiin! Voitin todella suloisen piirakkavuoan,itse sain valita keltaisen tai vihreän,valitsin vihreän koska se istuu sisustukseen paremmin. ;)

Halusin ottaa kuvan vuoasta käytössä,mutta koska en tähän hätään ehtinyt mitään leipoa, toimii vuoka nyt joulutorttujen tajoiluastiana kahvittelupöydässä. :) Kiitokset Leilukalle ihanasta arvontavoitosta!!!!

Kuvassa näkyy nyt myös väsäämäni keittiöntuolit ja muitakin askarteluja,kuten Marian ohjetta mukaillen tehty pannumyssy, massailemiani kakkuja ja pipareita,joulukukat ja tontut jne. Ikkunalaudalla oleva valokuvakehys on saatu Odessalta swapista (irtosi alustastaan,enkä ole vielä saanut liimattua takaisin,tai voi olla että etsinkin sille aivan uuden paikan talostani). Takana tekemälläni tuolilla häämöttävät ihanat kynttilälampetit taas sain Marcellelta, odottavat seinälle pääsyään. Sitä ennen on vaan saatava lampettien väliin tuleva suuri kaappi valmiiksi,että tietää mihin kohti lampetit asetettaa. :)

 

Vuoka lähempää kuvattuna.