Nyt sain sitten tehtyä ruokailuhuoneeseen sen astiakaapin! Melkoisen tyhjyyttään ammottavat hyllyt,mutta jotakin tungin kuvaan mukaan tyhjyyttä täyttämään. :)

Kuinka monta eri puulajia tarvitaan,että saadaan aikaiseksi astiakaappi?!? ;) Kaappi on tehty tammesta,balsasta, koivuviilusta, spaatteleista sekä valmiista sorvaukista ja koristelistanpätkästä. Vetimet ovat myöskin valmistavaraa. Kaappi on petsattu ja vahattu mehiläisvahalla.  Vielä ei ole kaappia edes kiillotettu vahauksen jäljiltä, vaan tavarat on laitettu vielä "märän" vahan päälle ja joitakin vahakökköjäkin tuolla näköjään näkyy. :D Oli taas kiirus laittaa kuvaa koneelle. Lapset nukkuu niin äiti ehtii taas netin ihmeelliseen maailmaan. ;) 

Ja tässäpä kaappi omalla paikallaan:

Nyt näkyy tuo lamppukin hieman paremmin. Epe kyseli lähikuvaa,mutta siitä ei oikein nyt edes saa kunnon kuvaa sivusta,kun kiiruspäissäni laitoin sen jo kattoon roikkumaan,enkä ollut ottanut kuvia ennakkoon yhtään. Nyt taasen kamera ei oikein taivu tuohon välikköön sivuttaissuunnassa;tai taipuu,mutta kuvista ei saa selvää kun on niin lähellä kuvattavaa kohdetta. Lampun kuvut siis tapettia ja nuo yläosat korunosia (samoja joista ne kynttiläjalat on liimailtu). Niin ja piti sekin mainita,että tuo vihreä huiskahirvitys tuolla nurkassa suuressa ruukussa ei yritä vielä esittää mitään viherkasvia, odottelee siellä vaan jatkojalostusta. :)