Kokoonnuimme kerhomme kanssa maanantaina ja mukavaa oli,kuten yleensäkin. Jutusteltiin ja jotkut jopa tekivätkin jotain. :) Itse katselin taas Lissun tuomia kirjoja ja huokailin ihastuksesta. Piirtelin muutamien tuolien kaavoja ja väsäsin pari hortensian kukkaa. Swap aiheena meillä oli ullakko, ja tällä kertaa sain Odessan paketin ja Odessa sai minun. Sain Odessaltaihanan keppihevosen,sekä kasan tilkkutäkkejä. Ihania, kiitos! Lisäksi kaikki kerholaisemme saivat uudelta jäseneltämme,Sirpalta paketin,jossa oli hauskasti pukupussiin pakattu hääpuku(siis pukupusssi,joka oli hieman revennyt ja sieltä pilkotti pala valkoista kangasta. Hauska idea!). Tätä en muistanut kuvata,kun jo innoissani tungin sen tyhjillään olevaan vaatekomerooni jo roikkumaan. Varmasti joku kerholaisemme kuvaa pussukan. Mutta tässä kuvia swapeista:

Itse tein vaihtoon vanhan kulahtaneen ankka-keinun sekä rasian,jossa joku on säilyttänyt vanhoja kirjeitä ja valokuvia. Onkohan lie rakkauskirjeitä... :) Rasia on tehty balsasta ja maalattu akryylein. Olipa jännää tehdä koristemaalausta näin pienessä koossa. :)

Kuvassa ei ole kaikkia kuvia ja kirjeitä,kun lisäsin niitä vielä laatikkoon kuvan ottamisen jälkeen. Kirjeet ja kuvat on netistä haalittuja ja tulostettuja.

Sitten toiseen asiaan... blogini täyttää tänään kokonaista yksi vuotta. :) Haluankin kiittää kaikkia nukkis-sekä blogimaailman tuttavuuksia, mitä tämä harrastus ja blogin pitäminen on tuonut mukanaan!! Näpertely ja käsillä tekeminen on hauskaa, mutta oman ihanan lisänsä harrastukseen tuo tämä bittimaailma, jossa "tulee tutuksi" muiden harrastajien kanssa ja saa niin mukavaa palautetta ja ymmärrystä omaan hurahdukseensa. :) Kiitos siis kaikille kommentoijille ja uusille kamuille! ;) Kaikki lisäkommentit ja uudet tuttavuudet ovat tietysti enemmän kuin tervetulleita!

Blogini synttäreiden kunniaksi järjestän pienen arvonnan,johon voi osallistua jättämällä kommenttia tähän postaukseen. Haluaisin tietysti kuulla kommentteja blogistani ja otan vastaan niin risut kuin ruusutkin ja mielellään myös parannusehdotuksia. Osallistumisaikaa 27.9. saakka, jolloin on oikeat synttärini. ;D Voitoksi lupaan jotakin kivaa Living in dreams putiikista, ja saattaa mukaan eksyä jotakin herkkua myös Cafe Juliannasta. :) Siispä osallistukaa arvontaan!

Last monday we met with our dollshouse group and somebodies even did something. I just chattered and draw some patterns from Lissu´s books. It was really nice anyway, even if I didn´t get anything done. :)

Many of us had a swap-gifts with us and I got Odessa´s package and Odessa got mine. :) The swap subject was something in the attic. I got a wonderful hobby-horse and a pile of patchworks. So pretty, thanks! For the swap, I made a worned and stained duck-rock and a little box with old letters and photos. Maybe a love letters... ? :)

The other thing is, that my blog is a one year old today, and I wanted to thank all my new friends and followers, that I have got this time. It´s been such a fun and inspiring to get all those messages and feedback from other hobbyists! Thanks! Bacause of the birthday, I thought, I could set up a lottery. :) To take part,  please make a comment about my blog and work, and you are in. :) Deadline is september 27 th. The prize will be something nice from the Living in Dreams-boutique and maybe there will be something from the Cafe Julianna too. Good luck. :)