Jälleen uutta myytävää. :) Laatikosto tehty balsasta,viilusta ja pahvista, jälleen kerran. Niin,ja nuo etujalat on vuoltu mäntyrimasta ja takajalat on pätkäisty muovisesta jostakin snack-tikusta ja maalattu. Koristeet laatikoissa on ääriviivatarraa ja alakoriste on leikelty ja liimailtu metallisesta filigraanista. Matala sohvapöytä on maalattu Euron-minis. Vihdoinkin myös nuo syreenit saivat lehtiä varsiinsa. :)

Tavarat puodissa. Hieman on taulua, purnukkaa ja purkkia myös lisää näytillä.

Valkoiset kukat olen tehnyt joskus aiemmin, koitin tehdä pioneita,mutta ennemmin muistuttavat ruusua. :) "Viinikarahvi" liimailtu kasaan lasihelmistä ja kahvana pätkä muovinarua (sellaista läpinäkyvää millä hintalaput roikkuu vaatteissa kiinni).

More items for the boutigue. Little coffee table is ready Eurominis, I have painted it. For the drawer I have used balsa, thin birch ply and cardboard. Ornaments in drawers are little stickers. There is also more pictures at the wall and some more jars and boxes. White flowers should be peonies, but they look more like roses :) Wine carafe is made from glass beads.