No ei marenkia,mutta lisää leivoksia kahvilaan kuitenkin. Vihdoinkin sain tehtyä kahvilaan tiskin, kassakone vielä kuitenkin puuttuu. Tiskitasoksi marmoroin puulevypalan carraca-marmoriksi ja alle tein vitriinikaapin,johon saa lisää herkkuja esille. Toinen päätyhän jää kyllä pimentoon toisen vitriinin taakse,mutta ei sen väliä. Tila on pieni. Tuonne kulmaan on tulossa se kassakone, jahka saan sellaisen värkättyä. Kaikkea muutakin puuttuu,kuten tuolit ja pieni pöytä jne, mutta nyt on myyntitiskit kuitenkin valmiit. Samalla näette uudet lattiat,jotka tein jo jokin aika sitten,mutta ei vaan ole tullut kuvattua,kun tuntui hassulta näyttää vaan lautalattioita. :) Tein tämän kerroksen lattiat Bilteman sytykkeistä samalla,kun tein Pubin lattian. Mutta, jorinat sikseen ja kuvia lisäilemään! :)

Marmoritaso lähempää:

Tiski paikallaan kahvilassa:

Pakko oli ottaa kuva salaman kanssa,kun valo ei millään muuten riitä ja talo on tällä hetkellä sellaisessa paikassa,etten oikein pääse sitä siirtelemään. Hieman ikävästi kiiltelee,mutta ei voi mitään. Niin ja tässähän näkyy myös kahvilan uusi tapetoitu seinä.

Kuvia myös keittiö-ruokalilutilan uudesta lattiasta:

Juliannalla onkin näköjään suklaapalojen päälystyspuuhat kesken... ja  taitaa olla sämpylätaikinakin jo kohoamassa lieden päällä.

I finally made a counter to my Cafe, still missing a cash register...but some day I will make that too. And also chairs, table and few other things. :) Because I had a new counter, I hade to make some more bakings,to make it full. Desk is made from plywood and cardboard and the glass is plastic foil. I made a marbling to a counter desk to make it look like a carrara marble. 

There is also a new flooring at the downstears.