Eilen kokoonnuttiin pienehköllä porukalla ja tehtiin keväisiä juttuja. Aiheena taisi olla pääsiäinen,mutta hieman aihetta sivuutettiin tavalla tai toisella. Itse tein kerhossa narsisseja. Tai en ehtinyt kuin nuo kukat taiteilla ja kotitehtäväksi jäi sitten lehdet ja "ruukkuun istutus". Halusin tehdä monta narsissia tähän hauskaan Tiimarin ruostuneeseen ämpäriin.

Kukat on tehty kreppipaperista, varret maalattua paperinarua.

Swapin aiheena meillä oli kevät ja sain Odessalta ihanat pikku puut kauniissa ruukuissa. Tulevat koristamaan kauniisti ovenpieliä ja terassia, kunhan vaan saan ensiksi edes oven valmiiksi, saati sitten terassin.... :)

Itse tein swappiin keväisiä oksia kannuun,sekä pieneen ruukkuseen krookuksia. Pikkuruukun väri ei välttämättä ole paras noille krookuksille,mutta kun olin aiemmin tehnyt valmiiksi tuon värisen, niin siihen sitten kukat tyrkkäsin.

Kannu ja ruukku tehty paperista ja maalailtu ja lakattu. Krookukset paperinarua ja kreppipaperia,multana kahvinporoja. Pajunkissat pyöritelty pumpulista ja hieman töhritty niitä harmaalla maalilla.