Uusista Fimo massoista innostuneena olen nyt jokusena iltana vääntänyt jos jonkinlaista sapuskaa ja vähän muutakin. Päällimmäisenä mielessä on ollut joulu. Ihanaa! :) Kaikkia juttuja en voi vielä esitellä,koska osa on menossa yllätyksiin muille. :)

Piparintuoksulla aloitellaan jo... harmi että näistä Oikeasti puuttuu se ihana tuoksu. Unohdin myös kuvata muotit, tein sydän-,puolikuu- ja "kukkapipari" muotin sinappituubin metallista. Piparkakku-ukon ja -akan leikkasin veitsellä ja niitä on vain nuo yksi molempia. Ei kuitenkaan olisi tullut useaa samanlaista. :)

  Pipareita ja torttuja

 

Maustekakku,suklaakakku, puolukkahyytelökakku ja epämääräinen jokin hyytelökakku (piti olla luumu... :) )

 Juustotarjotin viinirypäleineen

Kinkkua en kyllä osannut kunnolla tehdä! Ensi kerralla kerhossamme on aiheena massailu ja onneksi ystävällinen kerhokaveri lupasi tuoda mukanaan kirjan,jossa on massaruokia ja opetusta niiden tekemiseen. Jospa saan tehtyä paremman kinkun ensi kerralla.

Taustalla näkyy myös massakynttilöitä ja jolupalloja. Pallot ovat vielä ilman ripustuslenkkejä.

Lopuksi vielä kuva joulutontuista,jotka tulevat koristamaan nukkistani jouluna. Samantyylisiä olen keramiikasta tehnyt aiemmin omaan kotiini. Vähän meinasi sormet olla solmussa näitä vääntäessä, on ne niin pieniä. :)