Laiskuudesta saa näköjään taaskin kärsiä!! En ottanut osaa yhteenkään joulukalenteriswapiin ja nyt kun muut ovat saaneet paketteja, ja päässeet jo aukaisemaankin niitä, niin täytyy myöntää,että harmittaa. Ja kateuden pisto tuntuu sytämessä. ;)

Täytyy sitten koittaa harmistuspäissään väsäillä itselle mahdollisimman paljon kaikkea kivaa. Viikonloppuna väsäilin ja tuunailin hieman lisää valaistusta ja tänään sain alakerran valaistua. JEE! Ruokailuhuoneeseen tulee mahdollisesti vielä yksi pöytä- tai lattiavalaisin,mutta sen kohtalo selviää vasta kun kaappi tilaan on paikallaan.

Ruokailuhuoneeseen taivuttelin rautalankahökötyksen,joka toimittaa siis valaisimen virkaa (varjostimet tapetista kääräisty). Kahvilaan tuunasin Lundbyn valmiin kattovalaisimen; lisäsin siihen vaan omasta mielestäni kivemmat varjostimet (tapettia nekin). Marjatalla on omassa blogissaan niin lämminhenkinen kuva hellasta, jonka päällä on astioita ja leipomuksia jne. Tunnelman luo pitkälti juuri se huuvasta tuleva valo. Jotenkin niin kiva tunnelma,että minäkin virittelin lampun huuvani taakse. Nyt uunikin erottuu takaseinästä ja mielestäni kaunis huuvan koristelaattakin on jopa nähtävissä. :)

Tuossa kuvattuna ruokailutilaa ja kahvionpuolta. Kiirus taas saada kuvat  esille,ettei johtojen liimatkaan ole vielä kuivunut,siksi kauniisti teippiä katossa. :) Pöydän edessä Susannan sivuilta bongattu joulukassi-printti. Kantosangat vaan puuttuu vielä.

Kahvilaan on ilmestynyt myös verhotanko ja verhot. Nyt pitäisi kyllä verhot vaihtaa jo jouluverhoihin.

Huuvan "koristelaatat" eivät näkyneet oikean värisenä ilman salamaa,joten yksi kuva näin täydellisellä keinovalolla. Värit suht oikeat kuitenkin tässä kuvassa. Tuossa näkyy myös,että välitilan laatat on vaihtuneet toisenlaisiin. Niiden kuvio ei kuitenkaan tuossa erotu.

 

Tässä taas kuvio näkyy paremmin. :) Huuva on pahvista liimattu kasaan ja maalattu "hiekkamaalilla".