Kyllä sitä voikin tulla ihminen iloiseksi pienistä asioista!! Siis tällä kertaa kirjaimellisti pienistä, mutta sitäkin runsaammista.:) Meillä on ollut kerhossa synttäriswap meneillään ja nyt oli minun vuoroni saada lahjuksia. Aivan mielettömän ihania lahjoja sainkin!!!! Aivan kuin olisi ollut joulu, niin monta mahtavaa pakettia sain avata. Onpa ilo olla osallisena näin taitavien mineilijöiden swappiin! Suuret kiitokset kaikille kamuille!  Kyllä näillä ilon tunteilla pörrää pitkään. ;) Ja tässä nämä ihanaakin ihanemmat lahjat kaikilta:

Kaisalta:

 Materiaaleja, lahjapaperiteline, kirja/kuvateline ja kaunis mekko henkarissa. Mekko jo roikkuu pukeutumishuoneessa ja näyttää niin kauniilta!! :)

Marcellelta:

Materiaalien lisäksi ihania koreja,kynttilöitä ja superhienot kynttilänjalat. Kynttilänjalat ovat siis suuret, lattiamallia olevat. Ihanat!

Lissulta:

Lissu-romantiikkaa useammassa muodossa. :) Aivan ihastuttavia koriste-esineitä ja tavaroita,joista osa päätyy putiikkiin ja osa Juliannan kotiin. Kaikki sointuvat niin hyvin yhteen, täydellistä.

Taijulta:

Niiiiin siististi tehdyn korin lisäksi herkullinen kakku ja kauniit metallikoristeet,joille keksin jo monen monta käyttöä, harmi,ettei niitä ollut enemmän. ;D Kaunis pistelty matto,joka on kuin tehty pukeutimishuoneen lattialle, siellä se jo majaileekin, ja näyttää hyvältä!

Tippaliisalta:

Huh,miten runsas paketti oli tämä, paljon materiaaleja ja niin suloisia pisteltyjä ja silkkinauhakirjottuja tyynyjä. Ja todella kauniita pikkuliinoja,joissa oli kauniit pitsireunat. Kaikille tavaroille löytyy varmasti oma paikkansa nukkiksesta!

Kiitos vielä kaikille, saitte minut kyllä erittäin iloiseksi ja onnelliseksi. :)

Sitten vielä bonuksena sain viime viikolla postista pienen paketin,joka oli matkannut Hollannista, Paulalta. Ihailin hänen blogissaan kauniita valokuvakehyksiä ja hän lähetti minulle samanlaiset. Kuinka mukavaa!! Postin tulo kesti jostakin syystä melkoisen pitkään ja Paula epäili paketin hukkuneen ja ehti lähettää kuulema toisenkin kirjekuoren,kun tämä lähetys sitten kuitenkin saapui perille. Minua siis odottaa toinenkin lähetys tässä joku päivä. Oma kiitokseni Paulalle on vielä lähettämättä,mutta lähetän sen samalla,kun blogini arvontavoitotkin.

Tässä nämä ihanan sirot ja kauniit kehykset kampauspöydän päällä:

 

We have a birthday swap going on with some members in our club, and yesterday it was my turn to get lovely presents. How happy you can get!! :) I got so many wonderful gifts, that I felt like a christmas! Aaaah, feeling happy. :) Many thanks to everybody!!!!

Some time ago I admired a picture frames  at Paula´s blog. She wanted to send the same kind of frames to me. I was surprised and delighted! How nice of her. So last thursday I got a mail from Paula. Thanks a lot!! I will send some surprise for her too, at the same time I´ll send the lottery prizes.