Eilen oli jälleen kerhoilta ja meitä olikin tällä kertaa ihan mukavasti paikalla. Massailimme yhdessä ja swap-aiheenamme oli lapset. Yritin tehdä uutta kinkkua,mutta jälleen melko huonolla menestyksellä. Tein myös lisää pipareita Taijun kivoilla muoteilla ja piirtelin piparkakkutalon kaavat,sitä en ehtinyt vielä kuitenkaan  tekemään.

Kinkusta puuttuu vielä sinappikuorrutus ja korppujauhot,mutta tämmöinen se on nyt ilman niitä (kuva vääristää värejä hieman liian tummaksi):

Odessalta sain kivan "tee-se-itse"-swap paketin. :) Pakettiin kuului pikkutyttö ja sille liimattavat hiukset sekä kankaita esim. petivaatteisiin. Kivaa päästä kokeilemaan hiustenliimausta. -kiitokset näistä ihanuuksista! 

Marcellelta sain viime kuussa pyöreän maton ja tähän kertaan hän oli lupautunut tekemään minulle toisenkin. Hieman yllätyksiä hän lupaili mukaan. Sainkin ihanat yllätykset maton lisäksi; kauniit kynttilälampetit,kukka-aihioita (jee,niitä ei olekaan kun en omista kukkaleikkuria) sekä hieman lisää sitä mattokangasta. Kiitokset suuret!

 Lampetit näkyvät kuvassa huonosti,mutta ovat ihanat; sopivat mattojen sävyyn täydellisesti!

Itse tein Marcellen kahvilaan hieman herkkuja sekä kranssin. Annoin myös yhden kirjaprintin,joka jäi yli lapsiswapista. Tämä unohtui kylläkin kuvasta,sama sininen kirja kuin seuraavassa kuvassa. Ja tuota tuolia en antanut, vaan samalla esittelen uuden ruokapöydän tuolini. :)

Omaan lapset-swapiin tein tällaisia tavaroita:

Vauvan huppupyyhkeen, keppihevosen,kaksi kirjaa ja tikkarin (sekin unohtui kuvasta :) ). Pakettiin kuului myös ehkä hieman tuunausta kaipaava miekka. Pakettini meni jälleen kerran Kaisalle.

Kiitokset mukavasta kerhoillasta kaikille!